ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 
 
Οικοδομικές Εργασίες
Χριστοδουλάκης Μιχάλης - Τοποθέτηση Και Επισκευή Μαρμάρων - Δάπεδα Ειδικών Απαιτήσεων - Τοποθέτηση Πλακιδίων - Ρέθυμνο Κρήτη
 
Η επιχείρησή του κυρίου Χριστοδουλάκη Μιχάλη η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Παγκαλοχώρι, δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργασίες από το 1980, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα, τα πλακάκια και Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα.
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τοποθετήσεις πλακιδίων & μαρμάρων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μονώσεις δαπέδων, βιομηχανικά δάπεδα, δάπεδα εξωτερικού χώρου και παντός είδους οικοδομικές εργασίες, άμεσα και υπεύθυνα, στις καλύτερες τιμές.
 

 


 

 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε κατασκευές και τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοποθετήσεις πλακιδίων σε πατώματα και τοίχους, τοποθετήσεις υαλότουβλων καθώς και μονώσεις ταρατσών. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων. 
Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.

 


 

Οι πρωτοποριακές τεχνικές και οι οικονομικές τιμές χωρίς μείωση της ποιότητας καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο,
μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας.