ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

 
 
Τοποθετήσεις Μαρμάρων 

Χριστοδουλάκης Μιχάλης - Τοποθέτηση Και Επισκευή Μαρμάρων - Δάπεδα Ειδικών Απαιτήσεων - Τοποθέτηση Πλακιδίων - Ρέθυμνο Κρήτη

 
Η επιχείρησή του κυρίου Χριστοδουλάκη Μιχάλη η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Παγκαλοχώρι,
δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργασίες από το 1980, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας
οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα, τα πλακάκια και Βιομηχανικά Σταμπωτά Δάπεδα.

 
 

 


 

 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας.

Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.
 
Αναλαμβάνουμε:
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Σκάλες
  Επένδυση Πισίνας
  Επένδυση τζακιού
  Περβάζια
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας.